Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για αποκάλυψη πέντε Galaxy Book 3 laptops από τη Samsung τον Φεβρουάριο

*
Νέες φήμες σχετικά με το Unpacked event της Samsung, λένε πως η εταιρεία θα αποκαλύψει πέντε laptops της καινούργιας σειράς Galaxy Book 3. Το συγκεκριμένο event θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου 2023 και αναμένεται να ρίξει φως στη νέα σειρά smartphones Samsung Galaxy S23.

Όπως “διαρρέεται” στα μέσα, μεταξύ των πέντε διαφορετικών laptops της σειράς Galaxy Book 3 θα βρίσκεται το Book 3 Ultra, η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, το συγκεκριμένο laptop θα διαθέτει οθόνη AMOLED 16 ιντσών (2889x1800p), CPU 13th Gen Intel Core i9, GPU Nvidia GeForce RTX 4070, έως 32GB μνήμης RAM και 1TB PCIe NVMe Gen4. Η συσκευή θα έρχεται με μπαταρία 76Wh και φορτιστή 136W, θα ζυγίζει 1,8 κιλά και θα συμπεριλαμβάνει υποδοχή για S Pen.


Η σειρά Galaxy Book 3 φαίνεται πως θα περιλαμβάνει και το Book 3 Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 14 και 16 ιντσών, με Core i5-1340p ή Core i7-1360P και 16GB RAM/ 1TB NVMe SSD.
Μέχρι και το Unpacked event της 1ης Φεβρουαρίου, όλα τα παραπάνω αποτελούν φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*